[vc_row gap=”5″ full_height=”yes” css=”.vc_custom_1549544721504{margin-right: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;margin-left: 30px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Hotel La Gil va ofera cazare ieftina in Bucuresti incepand cu 38 Euro/noapte :

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Judecand dupa climatul economic destul de instabil si posibilitatile mai mult sau mai putin limitate ale fiecaruia dintre noi, nevoia de a identifica cele mai tentante optiuni de cazare ieftina Bucuresti este lesne de inteles.

Daca pentru cei mai multi dintre noi chiar si cea mai scurta vizita in Capitala ne da batai de cap in privinta cheltuielor, se pare insa ca strainii au o parere foarte buna despre noi! Astfel, potrivit unui studiu marca Price of Travel, Micul Paris este cel mai ieftin oras din Europa!

Se poate asa ceva? Ei spun ca un turist nu are nevoie de mai mult de 23 de dolari pe zi pentru a explora Bucurestiul si a se simti bine… Potrivit aceluiasi studiu cu tema cazare ieftina Bucuresti, in medie, avem nevoie de 15.47 dolari pe noapte pentru cazare, cam 4 dolari pentru transport, 7.5 dolari pentru diferite distractii si 12 dolari pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Toate acestea ne par rupte dintr-un film SF, dar, daca stam sa ne gandim bine, ajungem la concluzia ca pentru 15 dolari abia daca gasim vreo camera intr-un hostel dubios, cu conditii insalubre si colegi de camera care ne privesc suspiciosi.

Nu, daca suntem in cautarea unor optiuni ieftine si decente de cazare in Capitala, cel mai indicat ar fi sa incepem analiza ofertelor cel putin de la moteluri si pensiuni, daca nu de la hoteluri de 2 si 3  stele.

Desi pretul constituie unul dintre factorii de baza in alegerea pe care o face fiecare turist, nu putem sa facem chiar orice compromis doar pentru a ne bucura de o camera ieftina. Si nu trebuie decat sa cautam cu ceva hotarare si dedicatie pentru a identifica o oferta cu adevarat buna.

Indiferent daca sunteti in cautarea unui refugiu pentru cateva ore, daca planuiti sa stati doar o noapte, fiind in trecere prin Bucuresti, sau daca sunteti cu familia si aveti nevoie de o pauza mai lunga, preturile de cazare ieftina in Bucuresti spre care va puteti orienta ar trebui sa porneasca de la 150 de lei.

Cu aceasta suma puteti petrece cateva ore bune in conditii nu decente, ci foarte bune, avand acces la facilitati moderne precum internetul wireless, televizorul LCD sau aerul conditionat! Si poate ca nu suntem orasul cu cele mai ieftine tarife din Europa, cum ne vad unii, dar cu siguranta ne luptam pentru o pozitie in acest clasament.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]