Modalitati de plata

Plata serviciilor hotelului se poate efectua astfel:

1. In numerar (lei, euro, dolar) sau card (Visa sau Mastercard), de către client, la Recepţia hotelului.

2. Prin ordin de plată, de către beneficiar în baza facturii emise de unitatea noastră în termenul stabilit anterior printr-un contract de prestări servicii.

3. Online cu cardul bancar
Plata online cu cardul se realizeaza prin intermediul unei pagini web securizate de plata. Accesati pagina de plati online unde ve-ti gasi toate datele rezervarii dvs. si suma de plata care ati stabilit ca doriti sa o platiti. Completati campurile cu datele cardului dvs. si autorizati plata.

Returnarea sumelor platite online cu cardul:
Anulare este GRATUITĂ si suma plataita va fi restituita integral dacă rezervarea este anulată sau modificată cu până la 1 zi înainte de data sosirii. Nu va fi perceput nici un comision. Dacă rezervarea este anulată sau modificată mai târziu sau în caz de neprezentare, se va încasa 100 % prima noapte.

Vă rugăm să transmiteţi în avans ora estimată a sosirii dumneavoastră, contactand direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise în confirmarea rezervării. In cazul in care nu ati anuntat hotelul despre intarziere si nu va prezentati pentru check-in pana in ora 18:00, rezervarea este anulata automat si se va încasa 100 % prima noapte. Check-in-ul se face intre orele 12:00 – 18:00 iar check-out-ul intre orele 07:00 – 12:00.

Securitatea si tehnologia platilor online cu cardul:
Platile online cu cardul NU sunt procesate de catre compania noastra GIL FLASH IMPEX S.R.L.
Platile online cu cardul se proceseaza de catre ING Bank societate autorizata legal in Romania pentru a procesa astfel de tranzactii online.
Sub nici o forma nici una din datele sau informatiile cu privire la cardul dvs si la sumele de plata Nu ajung in posesia societatii noastre si nici nu sunt stocate pe serverele noastre sau ale procesatorului de plati online.