Testimoniale

Am scutit multi bani cu La Gil, dar am mers la sigur ca a avut cine sa mi-l recomande. Conditiile sunt decente, l-am ales ca era foarte aproape de aeroport si nu aveam chef de complicatii. Nici n-am avut!

Ana R, Olt – Double

Conditii ok, internetul merge foarte bine – ma asteptam sa fie un wireless mai lesinat, ca la noi, dar deh… Pentru o noapte cat am stat la motel, a fost super decent zic eu.

Vlad G, Calarasi – Single

Noua ne-a placut, am si mancat la restaurantul lor, ne-am rasfatat in jacuzzi si la sfarsit am mai fi stat! Trecem rar prin Bucuresti, dar acum stim unde sa tragem.

Diana S, Alba – Apartament

Raport calitate pret mai mult decat acceptabil! Am facut popas aici inainte de a pleca la mare, ca sa nu ajungem acolo ca niste zombie si chiar ne-am mirat ca am nimerit atat de bine.

Constantin D, Teleorman – Double

Experienta mea cu La Gil a fost putin incurcata, dar ce pot sa spun, eu nu m-am plans! Mi-am facut rezervare la ei cu vreo saptamana inainte sa ajung in Bucuresti pentru un single si, sa vezi incurcatura, nu mai aveau… Cine s-a rasfatat intr-o camera double la pret de single? ?

Cristiana V, Arad – Double

O optiune mai mult decat decenta, mai ales ca au si motel si hotel, deci variante pentru fiecare buzunar! Eu am stat cu familia, o noapte, inainte de a pleca din tara si ne-am incarcat bateriile numai bine pentru drum.

Sebastian C, Bacau – Apartament

Veneam din Timisoara si mai aveam ceva de condus cand am hotarat sa ma opresc aici. As fi putut sa caut ceva mai spre centru, dar am fost inspirat sa ma opresc aici. Am stat la motel, am avut tot ce mi-a trebuit! Un loc de tinut minte!

Costin M, Timisoara – Single

Daca vreti un hotel bun, La Gil e foarte bun! E cochet fara sa fie mic sau inghesuit, au camerele foarte frumos amenajate si sunt foarte flexibili, poti sa stai la ei chiar si numai cateva ore. Noi asa intentionam, dar cand am dat de caldurica si confort am schimbat putin planurile.

Andra F, Galati – Double

Un hotel linistit, modest, placut, cu preturi acceptabile. Daca vrei sa lenevesti sau doar sa stai intr-un loc decent in asteptarea imbarcarii in avion, merita incercat. Eu am prins si o nunta la restaurantul lor, mi s-a parut inedit pentru un hotel ?

Cristina V, Sibiu – Single

Am stat aici doar doua nopti, dupa un drum foarte lung cu masina. Cazarea s-a facut foarte repede, camera single pe care mi-am luat-o super ok. Nu mi-a lipsit nimic, am avut liniste si somn de voie! Mai revin, e perfect asa izolat de nebunia din Bucuresti.

Catalin M, Caras Severin – Single